Strumpa – galen galen

78.00kr

Våga vara originell med våra Crazy Crazy-strumpor. Unik design och excentriskt komfort för dig som gillar att sticka ut.

Välj storlek och färg på betalningssidan

Strumpa - galen galen

”Crazy Crazy” snygga skatesockor När det gäller att vara modern räcker det bara med skatesockor för att förändra din stil. För en avslappnad look kommer dessa snygga skatesockor med ett ”crazy crazy” -motiv att vara perfekta. De är perfekta för både män och kvinnor och är coola, roliga och originella. Crazy crazy-strumpor För en rejäl dos skoj och fantasi, kolla in dessa snygga strumpor för dam och herr. Med atypiska motiv (tecknade serier, små flickor, kvinnor, stjärnor, ”another sad foot”…), i gult, vitt, grönt och blått, är de en mycket speciell typ av strumpor. Alla som älskar en ovanlig stil kommer att bära dem till perfektion.

Komfortabla strumpor, det bästa för dina fötter De snygga strumporna ”Crazy Crazy” är tillverkade av bomull, ett mycket mjukt material av hög kvalitet. Du kommer inte att ha några problem med att bära dem eftersom de är mycket bekväma. De irriterar inte dina fötter och låter din hud andas. Garanterat ingen smärta eller obehaglig lukt! Skötselråd : För att hålla dem så vackra och mjuka som möjligt, tvätta dem i varmt vatten.

Undvik torktumlare och stryk dem på medeltemperatur. För att sticka ut från mängden och garantera din komfort, så fall för dessa snygga ”Crazy Crazy” strumpor. Beställ dina nu. Storlekarna sträcker sig från 35 till 38. Deras pris är överkomligt och leveransen är gratis.

Egenskaper:

– Strumpor för dam och herr

. – Flera galna galna mönster

– Storlek 35-38

– Material: Bomull

– Färgerna blå, grön, gul, vit

Strumpa - galen galen