Strumpa – van gogh

78.00kr

Konst vid dina fötter med våra Van Gogh-strumpor. Inspirerade av genialitet, komfort och skönhet för konstälskare.

Välj storlek och färg på betalningssidan

Strumpa - van gogh
Strumpa - van gogh

Älskar du konst och måleri? Då kommer du att älska dessa snygga strumpor med tryck av Vincent Van Goghs berömda målningar. Originella snygga strumpor Kombinera mode och konst, dessa strumpor är unika och originella. De är perfekta för en avslappnad vintage-look. När du bär dem kommer du garanterat att fånga andras blickar. De vita färgerna föreställer porträttet av Jeanne Hebuterne i sin stora hatt och Van Goghs självporträtt med bandagerat öra och pipa. De svarta, de av

Mona Lisa porträtt av Monna Lisa. De gula har målningen ”Solrosor” och de marinblå ”Skriet, gråten”. Dessa par snygga ”van gogh”-strumpor är lämpliga för både män och kvinnor. De finns i alla storlekar (35 till 40). Strumpor av hög kvalitet Dessa fina ”Van Gogh”-strumpor uppfyller dina behov när det gäller komfort och kvalitet. De är tillverkade av fin, elegant bomull. De är mjuka att ta på och bekväma att bära. Dessutom är sömmarna välgjorda. Du kommer inte att ha några problem med att bära dem vid något tillfälle, även för att gå och lägga dig.

Upptäck alla fördelarna med dessa snygga ”Van gogh”-strumpor genom att beställa dina par nu. Priset är mycket intressant, anpassat till din budget.

Egenskaper:

– Strumpor för män och kvinnor

– Färger svart, marinblå, vit, gul

– Material i bomull

– Storlek 35-40

Strumpa - van gogh