Hög strumpa – klassisk bomull light

95.00kr

Lätta och mjuka med våra höga strumpor i klassisk lätt bomull. Komfort och andningsförmåga för soliga dagar.

Välj storlek och färg på betalningssidan

Hög strumpa - klassisk bomull light
Hög strumpa - klassisk bomull light

”Classic Cotton light”

Du letar efter ett effektivt sätt att både behålla en trendig look och värma upp bra ? Dina fötter och ben är lika känsliga som dina händer, nacke och bröst ? Varför inte välja ett par mi-sockor”Classic Cotton light” ? Dessa långa damstrumpor hjälper dig alltid att hålla dina fötter och ben varma.

Den mellanlårshöga strumpan är verkligen det mest föredragna alternativet för många kvinnor att både hålla sig varma och gå ut med stil utanför huset. Den anpassar sig till alla klädstilar genom att ge det där lilla extra som gör hela skillnaden. Oavsett din ålder eller storleken på dina ben kommer den att se bra ut på dig.

Damstrumpan ”Cotton light” har en enkel, klassisk stil, men är perfekt för vardagsbruk. Den passar också för kvällar och olika evenemang inomhus eller utomhus. Du kan utan problem matcha den med en minikjol eller minishorts. Den är tillverkad av hög kvalitet, har ett mönster som är behagligt att bära och en söm med perfekt finish. Med resår håller den dig varm utan att dina ben blir genomskinliga.

Du kan kombinera den med sneakers, boots, ankelstövlar och alla andra typer av stängda skor.

Egenskaper:

  • Strumpa över knät
  • Material: Bomull 90% 10% Spandex/Polyester
  • Storlek: unik och elastisk
  • Färger: svart, ljusgrå, mörkgrå, vit

”Glöm aldrig att bara din långa strumpa når upp till din ankel!”

Hög strumpa - klassisk bomull light