Hög strumpa – forever young

190.00kr

Håll din själ ung med våra höga Forever Young-strumpor. Tidlös stil och hållbar komfort för ett obegränsat liv.

Välj storlek och färg på betalningssidan

Hög strumpa - forever young

Hög strumpa för alltid ung

Vem skulle inte vilja bli hjältinnan i sina barndomsdrömmar och återupptäcka de ljuva känslor man kände som barn ? Om du också har nostalgi för barndomen, köp en accessoar som både ger dig intensiv värme och väcker dina barndomsminnen till liv: forever young high sock.

Det finns en anledning till att den här strumpan har kallats hög strumpa.b>”Forever Young av My High Sock. Varumärket valde detta namn i relation till de känslor du kommer att känna när du sätter på dig den höga strumpan. Strumpan kommer att väcka alla dina minnen som barn till liv och göra dig gott. Den kan också vara riktigt användbar för ett barn.

Bli ung för alltid och häng varm över hela huset med denna forever young höga strumpa för barn. Strumpan har en lätt barnslig design med randiga färger och ett litet björnhuvud som avslutning. Du kan förlänga den till vidöver knäna eller sänka den till under knäna beroende på vad du föredrar. Den är elastisk och motståndskraftig mot eventuella skav och repor.

Nu kan du köpa dina barns långa strumpor för evigt unga att njuta av varje dag. Du kan välja mellan tre färger med olika ränder: svart & vit, vit & blå och vit & rosa.

Egenskaper:

  • Hög strumpa över knät
  • Stil: Barnslig randig
  • Material: bomull
  • Storlek: enkel & elastisk
  • Färger: svart & vit, vit & blå, vit & rosa

”Glöm aldrig att bara din långa strumpa når upp till din ankel!”

Hög strumpa - forever young