Hög strumpa – japansk skola

112.00kr

Gå i japansk skolflicksstil med våra höga strumpor Japan School. Komfort och autenticitet för en unik look.

Välj storlek och färg på betalningssidan

Hög strumpa - japansk skola
Hög strumpa - japansk skola

Hög strumpa” Japanska skolan

I Japan bär damer och vackra unga kvinnor långa strumpor ovanför knät för att både hålla värmen och hålla dig snygg, moderiktig. Du kan också välja den japanska strumpstilen genom att dra på dig ett par höga damstrumpor”./b>Japanska skolan.

Det finns inget bättre än en hög strumpa för att klä sig i härlig japansk stil. Med en hög damstrumpaJapan School ” kan du hålla dig varm hela dagen samtidigt som du ser sexig och unik ut och gör ett gott intryck.

Den lårhöga strumpan för damer kommer direkt från den japanska kulturen med en design som går över knät. Den visar upp dina ben och passar perfekt till minishorts eller minikjolar i alla former och färger. De är tillverkade av resistenta material som andas så att de inte kväver din hud och är mycket bekväma att bära. Du kan använda den höga strumpan under alla årstider och för alla tillfällen för att hålla dig varm och skön.

högsockan”Japan School” finns i tre färger för att ge dig många valmöjligheter. Du kan välja den vita strumpmodellen med blå kontur, den svarta med röd kontur eller den grå med vit kontur. Och om du har svårt att välja, varför inte beställa alla tre modellerna till ett bra pris ?

Egenskaper :

  • Strumpa över knät
  • Material: 70% bomull, 30% polyester
  • Storlek: En storlek
  • Färger: svart, vit, grå

”Glöm aldrig att bara din långa strumpa når upp till din ankel!”


Hög strumpa - japansk skola