Knästrumpor för barn – petit ange

112.00kr

Himmelsk mjukhet för dina barns fötter med våra höga strumpor från Petit Ange. Änglalik komfort för deras spel.

Välj storlek och färg på betalningssidan

Knästrumpor för barn - petit ange
Knästrumpor för barn - petit ange

Barnstrumpa ”Little Angel”

Du älskar din så mycket. b>lilla ängel att du vill ge honom eller henne något användbart varje dag ? Om du vill att ditt barn aldrig ska ha kalla eller frusna fötter, köp snabbt ett par ”Little Angel” barnstrumpor till honom eller henne.

Barn är mer känsliga för kyla än vuxna på grund av sin unga ålder och hud som fortfarande är ömtålig. Det är därför din skyldighet att hitta ett effektivt sätt för att hålla hans fötter varma och sköna under alla tider på dygnet. Sluta leta, för Ma Chaussette haute har redan den bästa höga strumpan för barn: strumpan ”Little Angel”.

Den här höga strumpan har utformats för att passa plantarmorfologin hos ett barn och tonåring. Men eftersom materialet är elastiskt kan du testa den på dig själv när du vill för att få fötter som en liten ängel. Den passar både en pojke och en flicka tack vare sin blandade design.

Ge vingar åt fötterna av din lilla ängel genom att köpa dem denna höga barnstrumpat modern. Strumpan har en bekväm tät mesh för att hålla ditt barn bekvämt när det bär den. Den är specialdesignad med en liten vit vinge som på en ängel. När det gäller de tillgängliga modellerna kan du välja mellan grön, svart, vit, grå och gul.

Funktioner:

  • Hög strumpa för barn
  • Specifikation: Strumpa med änglavinge
  • Kön: Blandad
  • Material: bomull 90% , polyester 10%
  • Material: bomull 90% , polyester 10%
  • Storlek: unik och elastisk
  • Färger: grön, svart, vit, grå, gul

”Glöm aldrig att bara din långa strumpa når upp till din ankel!”

Vald åt dig av mina-knastrumpor.se

Knästrumpor för barn - petit ange