Halvhög strumpa – grundläggande

89.00kr

Tillbaka till grunderna med våra Basic knästrumpor. Enkelhet, komfort och kvalitet för din vardagsgarderob.

Välj storlek och färg på betalningssidan

Halvhög strumpa - grundläggande
Halvhög strumpa - grundläggande

Med det oundvikliga modet för höga strumpor har du bestämt dig för att också haka på?

Men du vet inte hur du ska bära dem?

Tack vare sin solida färg och sitt randiga mönster kan höga strumpor Basics enkelt sättas ihop med de flesta looks. Med tennisskor för en sportig stil, högklackat för en tjejig stil eller loafers för extra elegans. Höjden på höga strumpor stannar under knät. En liten kjol eller miniklänning som faller strax ovanför knäet kan göra susen. När det gäller färgen är det en smaksak. Här erbjuder vi flera färger att välja mellan för dennahöga strumpa.

höga strumporBasic är lämpliga för alla åldrar och kroppstyper. Dessa vertikala randiga mönster kommer att göra dina ben smalare och ge ännu mer förföriska effekter. Tack vare kvaliteten på materialet i high sock sitter dessa strumpor lätt på din kropp. Du kommer inte att behöva dra upp dem var femte minut.

hög strumpa kan också följa med idrottsmän och kvinnor när de utövar sin sport. De håller dig varm. De är elastiska och andas. Dessutom är bomullsmaterialet behagligt att ta på. Den medelhöga strumpan främjar din komfort och är lämplig även för den mest känsliga huden.

KARAKTERISTIK:

  • Material: 100% bomullsblandning
  • .
  • Färg: svart, vit, rödvin, gurkmeja, ljusgrå, mörkgrå och mörkgrön
  • Längd: 65 cm
Halvhög strumpa - grundläggande