TOPP 3 Looks med höga strumpor

Den preppy looken

Om du regelbundet tittar på vissa amerikanska filmer som visar det dagliga livet i high school, kommer du att upptäcka att ”höga damstrumpor” är viktiga tillbehör som kompletterar high school-tjejernas uniform. Och även när du har slutat skolan kan du fortfarande göra som Blair genom att använda chaussettes hautes, men som bara går upp till knät. Detta ger en mycket intressant stil. Du kan till exempel sätta ihop en look med en blå eller svart kjol som går upp till knäet tillsammans med en vit topp, och helst en patch, plus en skjorta. Till allt detta kan du lägga till ett pannband. Detta kommer att ge dig en magnifik ”preppy look.

Rocklooken

Likt vissa artister som Miley Cyrus, kan du sätta på dig en höga strumpor a la ”Rock ”. Kombinera helt enkelt dessa strumpor med ”biker”stövlar, plus en snyggsvart minishort och en snygg rutmönstrad skjorta. De ”höga strumporna” kan ge din look en ganska ”Punk”-vibb om du vet hur man gör. Den intressanta touchen för extra effekt skulle vara att använda en hög strumpa med broderad spets runt dess kanter. Dessutom, om du inte vill gå obemärkt förbi med din sartorialstil, bör du veta att fancy höga strumpor, randiga i många färger, kan vara en riktig hit. Bär dem helt enkelt över strumpbyxor.

Den ”arty” looken

Det
finns inget elegantare än en hög strumpa som kommer väl ovanför knät, tillsammans med en vacker kort, formsydd kjol. Faktum är att hög tartanstrumpa kommer att göra susen. För den mer vågade fashionistan kan du använda höga strumpor för kvinnor till vilka du lägger till strumpeband. Detta ger en sexig touch till din outfit och är perfekt för romantiska middagar eller glamorösa kvällar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *