4 goda skäl att bära höga strumpor

höga strumpor har funnits i många generationer och de fortsätter att öka i popularitet utan att bli rynkiga!
De som är vana vid att bära dem säger att de är ett måste i deras klädgarderob.
Men varför en sådan vurm?
Vad får fashionistas att falla för dem så mycket?
Äger du inte ett par höga strumpor ännu och ställer dig själv alla dessa frågor?
Läs då vår artikel och upptäck 4 bra anledningar till att bära höga strumpor oavsett årstid

Höga strumpor är chic./strong>

Från catwalken till förbipasserande på gatan har strumpor ovanför knät alltid varit populära över hela världen.

De är ett omedelbart blickfång eftersom de är eleganta och sexiga!
De kan bäras elegant vid formella tillfällen eller mer avslappnat beroende på ditt val av tyg, färg och broderade eller tryckta mönster.
Eftersom höga strumpor har en ungdomlig och originell look kan du ha kul med att bära dem till vilken outfit som helst.
En av våra trendigaste stilar: Japan Winter-inspirerade höga strumpor lämpar sig naturligt för att skapa en retrolook. Lägg bara till en flapperklänning och platta skor för en 1920-talslook, eller en böljande bohemklänning och höga mockastövlar för att återskapa 70-talets baba cool.

high sock

Höga strumpor är sexiga

Oavsett hur seriös eller dold din outfit är, ger höga strumpor knän en obestridlig sex appeal till alla looker. Ta våra höga strumpor Rendezvous, till exempel, de framhäver kurvorna på dina vader och visar en gnutta hud precis ovanför dina knän. Mycket sexigt utan att vara provocerande! Bara en liten dos charm som är både oskyldig och feminin. …. Upptäck vår kollektion Min lilla sexiga touch!

Höga strumpor är bekväma

Vad kan vara trevligare än att glida på ett par höga strumpor för att lägga till lite värme under vintermånaderna?
Våra högsockor högsockor har ett ultramjukt bomullstyg som är underbart behagligt för din hud. Tyget är både stretchigt, behagligt att ta på och tillräckligt tjockt för att hålla dina ben varma.
Med våra simplicity höga strumpor Simplicity kan du visa upp en avslappnad modern stil och njuta av deras otroliga komfort.
Paret är utformat med extra stretch för att säkerställa att de sitter på plats hela dagen utan att vara åtsittande.
De är snygga, praktiska och eleganta och du kommer med glädje att ta på dig dem när du går ut och tar en drink med vännerna eller när du sitter hemma och dricker en kopp te.

simplicity high sock high sock

Höga strumpor för kvinnor är alltid snygga

höga strumpor har sin plats i din garderob oavsett vilken dag på året det är.
Vi har sammanställt en lista över evenemang som kan kräva ett par snygga och trendiga strumpor:

För Halloween

När du är inbjuden till en Halloweenfest kan höga strumpor komplettera din kostym på ett vackert sätt. Vad sägs om en zombie-, häx- eller vampyrkostym med långa strumpor insmorda med blodfläckar? Skrämmande och fruktansvärt sexigt!

Ett par vita strumpor för St Patrick’s Day

För detta tillfälle är vita och gröna höga strumpor med klövermönster ett måste och kan göra dig till kvällens drottning. Du kan kolla in på vår webbplats vår samling av damstrumpor i roliga stilar för att få dig i St Patrick’s Day-anda.

En sexig liten touch för Alla hjärtans dag…

Varför inte välja röda strumpor till Alla hjärtans dag, som våra modellen Japan Winter, eller rosa med ett hjärtformat mönster. Även om du är singel är det ett roligt sätt att komma i rätt stämning och sprida kärlek. För män är knästrumpor med Alla hjärtans dag-tema också en bra present till din älskling som hon kommer att minnas varje gång hon bär dem. ….

Måste ha juliga knästrumpor

Kom i julstämning med en av våra fantasifulla designer. Välj röda eller gröna knästrumpor som kan bäras året runt, eller välj julmönstrade strumpor som passar för en familjesammankomst den 25 december.

Vad sägs om att
prova våra höga damstrumpor?

Du har precis upptäckt hur enkelt det är att lägga till en touch av mode tack vare dessa oumbärliga små accessoarer.
Chic, sexig, bekväm och elegant på samma gång, höga strumpor har massor av tillgångar för dem som tar hand om sin look varje dag!
Om du nu vill hitta den perfekta strumpan för dig, inbjuder vi dig att upptäcka vår kollektion direkt online på vår mina-knastrumpor.se eller kontakta oss om du har några frågor om våra produkter.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *