Strumpan som passar dig

hur väljer man sina strumpor?

De där universumen som hamnar vid dina fötter, eller vikten av att välja rätt strumpor

Att välja dina strumpor är långt ifrån en trivial handling. Djävulen ligger i detaljerna, sägs det, och vi föreställer oss inte alltid hur en så obetydlig accessoar som en strumpa kan förstöra en dejt, destabilisera en anställningsintervju, orsaka ett missförstånd om personen … eller tvärtom, vara den lilla förföriska beröringen, ett övertygande argument, ett outtalat uttalande som kommer att göra skillnaden, som ”Jag är din man”, ”lita på mig” eller ”Jag är en chic-girl”!

Mera subtilt än din Mickey-tröja, Harry Potter-väska, Hawaii-skjorta eller din skolpromo98-tröja är höga strumpor, när de bara antyds mellan skor och byxor, som en liten blinkning som skickar ut ett implicit budskap: ”Jag är ett stort barn”, ”Jag spelar fortfarande videospel”, ”Jag älskar abstraktioner” eller ”det är min mamma som köper mina kläder” … (inte idealisk den).

Det sägs – och anekdoten har förutsättningar att bli en klassiker – att Brigitte Bardot avvisade Sean Connerys närmanden på grund av en strumpfråga! Fatalt misstag. Vi var inte där, men han gjorde förmodligen inte rätt val för att accessorisera sin Eve-outfit genom att dra ut alla stopp. Så
all sex appeal i världen räcker inte när strumporna är för mycket… Ta det lugnt, skådespelaren behöll sina strumpor och hittade snabbt kärleken igen.

I vilket fall som helst, på en första dag i skolan, jobbet eller en viktig dejt får du inte två chanser att göra ett bra första intryck.
Så låt oss ta oss tid att undersöka vår strumplåda och utforska de världar som finns tillgängliga för oss att uttrycka oss i knästrumpor av bomull…

Ma-chaussette-haute delar sina favoriter i ett litet urval av originella och kreativa strumpor som verkar säga….

…I love sport

Direkt från en amerikansk serie, där den kurvar cheerleadernas vader, älskar vi den sexiga ”US sock” :

chaussette haute us

Och för att vara med på planen finns dessa strumpor för skateboard och amerikansk fotboll:

…jag älskar att äta

För
dietversionen ger Ma Chaussette Haute’s fruktiga kollektion dina anklar lite välsmakande färg:

Och för dem med en söt tand, Taco, Mac’n’Cheese och Burger-strumpor från Happy Socks för att visa att du är en livsnjutare:

…I love manga

En liten touch av originalitet i vardagen eller den perfekta pricken över i:et för en maskerad, höj Manga-strumpan och temperaturen med detta flickiga par från Ma Chaussette Haute :

Mangafans, skicka en skylt till ert samhälle:

eller bara för att se ut som våra favoritkaraktärer i japanska serietidningar:

…jag älskar konst

De Vinci, Van Gogh, Monet, Hokusai… visa dina favoritkonstverk på dina fötter med dessa illustrerade Art-strumpor från Tites Chaussettes :

…jag älskar musik

Höga strumpor som sätter A:

…jag älskar att kramas

En dejtkväll i antågande…? Kollektionen Ma Petite Touche Sexy utlovar romantik och ömhet:

…jag älskar djur

Rosa flamingos, får och kaniner, lite gulligt med denna fantastiska ”Nature”-serie :

Eller ovanliga: de små krabborna från My Sock Factory:

strumpkrabba

…jag gillar att drömma

Och
jag låter dig veta det med dessa strumpor med budskap:

…jag älskar Frankrike!

En
liten patriotisk anda i dessa oroliga tider… ?

…Jag älskar killar som älskar videospel

Spela det snyggt med denna nick till ”gamers” på lekfulla höga strumpor :

…jag älskar kattungar, enhörningar och uttrar:

Och att ge
ditt barns själ näring och fly in i en fantasivärld :

Söt som en utter…

Och
låt oss inte glömma de måste-ha enhörningsstrumporna för att strö vintern med ”älvstoft! ” (Dixit Tingeling, som också har sin signaturstrumpa, förresten :

Men att betona vikten av vad dina anklar säger om dig betyder naturligtvis inte att det är allt som finns att säga… Vi litar på att du gör resten! Vem du är är inte bara dina strumpor, och kläder gör inte mannen, eller hur? Det är faktiskt
ännu listigare att låtsas att du inte bryr dig.

Med andra ord, ta den roliga sidan av den praktiska sidan, som en möjlighet att piffa upp din look, må bra i dina sneakers och därmed i ditt vardagsliv, le för dig själv när du stöter på en spegel och få dina kollegor att le vid kaffemaskinen. Jonglera från ett par till nästa och framför allt, varje morgon, ha kul!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *