Mina herrar, varför och hur man väljer strumpor som present till sin flickvän

Den långa strumpan, en användbar present!

Det är en känslig upplevelse att ge strumpor till sin älskling, men en bra idé som garanterat blir en användbar, praktisk gåva som hon kommer att använda, om du bara lägger ner ditt hjärta i att välja dem….

Smart idé, som dessutom besparar dig en massa fallgropar: förolämpa henne om byxorna är för vida och ämnet känsligt, överväldiga henne om behån är för liten och ämnet känsligt, behöva snickra ihop knep för att hitta storleken på hennes finger så att ringen blir en överraskning… Kort sagt, så mycket enklare att bjuda ett par bra strumpor eller till och med en skara mi-bas för att signalera till henne: ”Du förstår, älskling, jag älskar dina fötter! ”

Här är hjärtat för dig (”Hjärta”-strumpa)

Är du på humör för romantik men rädd för stora förklaringar? Dessa strumpor är det perfekta paret för att berätta om din kärlek i all lätthet.

Diamanter är trots allt inte ALLA tjejers bästa vän, eller hur Marilyn! Vissa skulle känna sig ganska belamrade med dem, medan deras tår blir förkylda i strumpor som är mer än slitna och i akut behov av att bytas ut. På det här sättet gör du henne en tjänst: vid första anblicken är strumpor inte den mest spännande delen av en shoppingtur…

En originell och personlig gåva

Där valet blir knepigt, och det är där upplevelsen förblir en utmaning – men också en utmaning som görs rolig av en mängd vackra strumpor som bara väntar på dig – är att var och en har sin egen personlighet, så låt oss inte underskatta vad de uttrycker: Originella, nyckfulla, illustrerade, enfärgade eller bara enfärgade, de kommer att vara din bundsförvant, precis som de kan vända sig mot dig om budskapet inte når fram som du hade tänkt dig… Så undvik kanske dödskallar, hamburgare eller färger som krockar med hennes garderob… om du inte vet att hon är den typen, då kör på det! Men om din älskling bara bär mörka monokroma färger, satsa inte på rosa strumpor eller strumpor med paljetter. ”Ja, älskling, jag trodde att det skulle få dig att se livet i rosa…” mmh mmh… tillräckligt för att få henne att grubbla: ”ah ja, du gillar inte hur jag klär mig, vill du ha lite färg…? Nej: var då sann mot hennes nykterhet, välj bland dessa många enkla men eleganta, diskreta men charmiga stilar.

Höga strumpor – klassisk ull

Om din älskade däremot gillar fantasy, starka färger, accessoarer som sticker ut, mangans värld eller vill komma i kontakt med sin lilla barnsliga sida kan du strosa runt i ”Fantasy ”-kollektionen. Här
hittar du guldkorn som dessa krispiga Lovely Cat.

De otaliga mönstren i denna kollektion kommer att tilltala de mest vågade själarna som älskar Vintage, Old School eller brittisk stil.

Syfte: strumpor som ser ut som hennes

Att välja strumpor till din flickvän är därför ett arbete för observationsguldsmeden. Börja med att studera hennes vanor, hennes smak … Du kommer förmodligen att märka att tjejer ofta bär 10% av sin garderob hela tiden och det är samma bitar som kommer tillbaka hela tiden – vilket kommer att göra ditt jobb enklare – medan vissa aldrig ser dagens ljus. Detsamma gäller strumpor – vi har alla våra favoriter, eller hur? Så låt oss försöka hitta hennes framtida älsklingsstrumpor… Fråga dig själv vad hon gillar, vad hon gillar att göra, vad hon pratar om eller vad som intresserar henne, och väck hennes konstnärliga själ, till exempel med dessa chaussettes-œuvres d’art ”Van Gogh” med berömda målningar.

Om du tror att hon är mer av en fashionista och gillar att matcha sina strumpor med andra detaljer i sin outfit, se då till att matcha din present med hennes favoritbälte, handväska eller älskade maxi jumper: strumpor ovanför knät, som dessa
Frenchy”
eller dessa
Ecossaise”
passar perfekt till ett par bermudashorts, en kjol eller en kort klänning.

Höga strumpor för damer – Frenchy

Höga strumpor för
dam – Scottish

höga strumpor för dam - Scottish

För de inbitna tränarfansen, välj ett par strumpor med karaktär: bli förälskad i dessa strumpor med budskap. För en sportig, urban stil kommer dessa höga strumpor från l’Etoile att göra susen och ge henne en liten ”skater girl”-känsla.

En liten present till dig också 😉

En annan stil, en annan kollektion, för en libidohöjande present som säkert kommer att glädja dig minst lika mycket som henne… dessa knähöga strumpor ”ma petite touche sexy” kommer elegant att krydda en mysig kväll, en mysig stund, en vacker outfit för att gå ut för en tête-à-tête. Och för en ”söndag eftermiddag framför Netflix” -plan eller en ligg-in under täcket, lösa det eviga problemet med isiga fötter som betar din kalv och får dig att hoppa av irritation, tack vare varma höga strumpor.

Höga strumpor för dam – Rendezvous

Höga strumpor för dam

Gläd dig åt den stora återkomsten av fotkramarna! Hon kommer aldrig att lämna dessa mjuka, varma strumpor att välja mellan en mängd olika vinterstilar … mellanhöga till höga strumpor, i bomull eller merinoull, som har fördelen att hålla dig varm utan att du svettas eller genererar obehaglig
lukt.

Särskild kärlek till dessa ”Tendresse”-strumpor, ”Bina” i en chalet, back-from-ski, eldstadsanda eller denna vackra box med ett sortiment av mysiga strumpor. (Merino presentförpackning) Helt säkert…

Höga strumpor för dam – Tendresse

Höga strumpor för dam tendresse

Höga strumpor för dam – bin

Höga strumpor för dam

Slutligen, om du verkligen inte har en aning om vad hon skulle vilja ha, finns det en sak du kan räkna med: det är
svårt att förbli oberörd av dessa leende strumpor

Low Socks – Smile

damstrumpor

En liten blinkning på morgonen gör dig på gott humör för jobbet och får dina kollegor eller flickvänner att le hela dagen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *